Vrijwilligers

Houd je van aanpakken en wil je ons als vrijwilliger ondersteunen? Dat kan! We bieden onze vrijwilligers een superleuke ervaring, waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staan. Welke taak je ook krijgt; je vormt een niet te missen schakel in de organisatie van het evenement en wij stellen jouw hulp enorm op prijs. Er zijn veel verschillende functies, maar welke past het best bij jou? Lees hieronder meer over de taken. 

Behalve je persoonsgegevens vragen wij naar welke vrijwilligerstaken jouw voorkeur uitgaat. Wij garanderen niet dat je voorkeur ook gehonoreerd kan worden, maar wij proberen hier wel zo veel mogelijk rekening mee te houden. Daarnaast zijn er aan het vrijwilligerswerk een aantal regels verbonden.

Alleen individuele vrijwilligers kunnen zich via de button aanmelden.

Wil jij je aanmelden als groep, neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator via vrijwilligers@golazo.com. Vermeld hierbij je gegevens en om welk evenement het gaat.

Aandachtspunten

WAAROM IS HET ZO LEUK OM ALS VRIJWILLIGER TE WERKEN?

Vrijwilligerstaken

Vrijwilliger verzorgingspost
Goede verzorging van de wandelaars is zeer belangrijk. Jij bouwt met andere vrijwilligers de verzorgingsposten op waar de deelnemers zich te goed doen aan eten en/of drinken. Na afloop van het loopevenement wordt er ook weer netjes opgeruimd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het stempelen van de stempelkaarten.

Vrijwilliger start
Voor het evenement sta je aan de start om de deelnemers naar eventuele startvakken te begeleiden en ervoor te zorgen dat de start na het startschot soepel verloopt. 

Vrijwilliger finish
Voordat de eerste wandelaars binnenkomen, sta je bij de finish om hen te verwelkomen. Je deelt daarnaast een wandelpin, een flesje water of een stuk fruit uit aan alle finishende deelnemers. 

Vrijwilliger parcours
Je bent verantwoordelijk voor één of meerdere locaties waar de deelnemers langs of doorheen wandelen. Hierbij ben je de schakel tussen de parcoursverantwoordelijke en de contactpersoon van de locatie.

Vrijwilliger uitgifte startnummers
Alle deelnemers halen voorafgaand aan de start hun wandelkaart/stempelkaart op, op het evenemententerrein. Daar ben jij het eerste aanspreekpunt van de deelnemers en bent in staat om eventuele vragen te beantwoorden. Na het uitgeven van de wandelkaart verwijs je deelnemers naar de start.