Inschrijven

Wandel zaterdag 22 juni  mee met Kasteelwandeling de Haar. Een korte route van 13 km en een lange route van 21 km brengt je langs en door het gebied van Kasteel de Haar, het grootste kasteel van Nederland. Onderweg wandel je door het kasteelpark dat rond 1900 is aangelegd in de Engelse landschapsstijl. Waan je in het weelde en ontdek de rijke cultuurhistorie en de prachtige natuur van landgoed Haarzuilens. 

Ontdek alles wat Kasteel de Haar en de omliggende natuurgebieden te bieden hebben en wandel gezellig mee op zaterdag 22 juni! 

  • Kinderen van 0-5 jaar Gratis
  • Kinderen van 6-11 jaar €6,50
  • Vanaf 12 jaar €22,-

    Er wordt voor beide afstanden hetzelfde tarief gehanteerd.

Inbegrepen bij je inschrijving

routes

Je krijgt de mogelijkheid om te kiezen tussen een korte route van 13 km of een lange route van 21 km. De korte route is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om mee te doen. Je passeert bij deze route iets minder locaties dan bij de lange route. Je geeft je keuze voor de afstand tijdens het inschrijven aan. Dit is om ons een indicatie te geven; je zit hier niet aan vast. Tijdens het lopen kun je bij de splitsing van afstand veranderen. Let op: houdt hierbij altijd rekening met de openings- en sluitingstijden van de stempelposten en finish. Zorg dat je op tijd de verschillende punten gepasseerd bent.

Er wordt voor beide afstanden hetzelfde tarief gehanteerd. De start en finish van beide routes bevinden zich op hetzelfde punt. Er wordt gestart in startwaves.

Groepen

Samen met vrienden, familie of collega’s wandelen? Een groepsinschrijving kan vanaf 10 personen. Het voordeel van de groepsinschrijving is dat jullie alle wandelkaarten in één pakket kunnen ophalen. De deelnemers kunnen zelf de gewenste afstand en startwave selecteren. Voor de groepsinschrijving hanteren wij het reguliere inschrijftarief.

Goede doel: wilhelmina kinderziekenhuis utrecht

Het goede doel van Kasteelwandeling de Haar is het Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht. Op jaarbasis helpt het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) bijna 200 gezinnen door middel van het AYA Kletspakket. Want, hoe vertel je jouw kind dat je kanker hebt? 

Dit is een kwestie waar veel jongvolwassen (18-39 jaar) patiënten mee worstelen. Het is één van de moeilijkste gesprekken die gevoerd moet worden, nadat de diagnose kanker is vastgesteld. Om deze patiënten een helpende hand te bieden hebben wij het AYA kletspakket gelanceerd.  

AYA staat voor Adolescents & Young Adults met kanker. In de AYA-poli van het UMC Utrecht wordt er specifieke zorg aangeboden voor jongvolwassenen met kanker. De zorgverleners bieden de patiënten ondersteuning op het gebied van allerlei levenszaken.  

Er kwam naar voren dat patiënten het erg lastig vinden om het gesprek met hun kinderen te openen over kanker en de gevolgen daarvan. Het kletspakket biedt ouders een handvat en bestaat uit informatie, boekjes, een spelletje en knuffels voor kinderen.  

En jij kunt deze gezinnen helpen door een donatie te doen in het inschrijfformulier of het persoonlijke dashboard. Met jouw donatie kan het Wilhelmina Kinderziekenhuis bijna 200 gezinnen per jaar helpen!